top of page

Slik gjør du

Start med å kutte opp fiken og melon.
Legg så spekeskinke på tallerkner.
Pynt med fiken og melon.
Rør sammen olivenolje og balsamico.
Dryppes over.

1.

Fersk fiken, Cantalope melon og spekeskinke.

Italiensk antipasti på sitt beste. I Italia får du mange ulike småretter som startere, eller antipasti som de kaller det. Oppkjøring med småretter før hovedrett er grunnleggende i det Italienske kjøkken. Antipasti, primi, secondo og dolce. Dette er hvordan menyer er bygget opp.

#Enkel #Italiensk

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

Passiv

15 min

Total

KokkenGeir.blogg.no

KokkenGeir.blogg.no

Se profil i appen

Ingredienser

4 stykk Ferdke fiken

4 stykk Cantalope melon, båter

16 skive Spekeskinke

4 spiseskje Olivenolje

1 spiseskje Balsamico

4 posjoner

bottom of page