top of page

Slik gjør du

For superrask kyllinggyros; bland et par spiseskjeer gyroskrydder med saft og sitronskall fra 1/2 sitron og gresk ekstra jomfru olivenolje til en tykk marinade. Skjær 600 gram ben og skinnfrie kyllinglår i strimler og bland kyllingstrimlene godt inn marinaden. Stek på forholdsvis sterk varme for å få en god stekeskorpe. Server med hjemmelagde pitabrød, råstekte poteter, salat og en deilig tzatziki.

1.

Gyroskrydder.

Gresk gyroskrydder er et blandingskrydder med sertifisert økologiske krydder og urter av topp kvalitet.

Vi har gjort det enklere for deg å lage deilig gyros hjemme. Enten du vil ha kylling, storfe, lam, vegetar eller svinegyros så vil denne blandingen hjelpe deg godt på vei til de greske breddegrader (hvert fall i tankene).

Bruk som tørr marinade på tynne skiver svinenakke. Bare gni inn kjøttet med gyroskrydder, dryss over saft og det gule skallet fra en halv sitron å la marinere i alt fra 2 til 24 timer.

Bestill ditt Gyroskrydder, eller annet godt krydder på krydra.no

Bruker du KokkenGeir10 når du bestiller første gang, får du 10 % rabett på din bestilling. Bestiller du innen jul, er du med i trekningen av en flott fjøl, som vist på den ene blidet.

Hilsen KokkenGeir.blogg.no

#Enkel #Frokost #Lunsj #Hovedrett #Kjøtt #Fisk og sjømat #Grønnsaker

Enkel

Vanskelighetsgrad

Aktiv

Passiv

Total

KokkenGeir.blogg.no

KokkenGeir.blogg.no

Se profil i appen

Ingredienser

100 g Gyroskrydder pr

1 posjoner

bottom of page