top of page

Slik gjør du

Skill eggeplomme og eggehviten. Sett eggehviten i kjøleskapet.
Knekk opp sjokoladen, og ha sjokolade i en bolle som tåler varme. Kok opp vann i en gryte. Sett bollen med sjokolade over varmen, og la den smelte.
Sett så den smeltede sjokoladen på benken. La den kjøle litt ned, før du rører inn eggeplommer og kremosten.
Stivpisk eggehviten. Rør inn 1/3 med en slikkepott. Rør så inn resten av eggehviten.
Stekeovnen settes på 170 gader. Sett inn langpanne med vann i. Ta frem en ringform, 24 cm. Kle den med folie, og så bakepapir lett smurt. Hell så røren i formen.

1.

Settes i vannbadet, og stekes 15-20 min. Slå ned tempen til 160 grader. Stek kaken videre i 15-20 min. Slå så av ovnen, og la kaken hvile i ovnen i 15 min.
Ta ut kaken. Settes på en rist til avkjøling. Settes inn i kjøleskap i ca 1-2 timer i kjøleskapet.
Pyntes, serveres med friske bær.

2.

Japansk ostekake.

Enkel, smakfull og fluffy ostekake med kun 3 ingredienser.
Oppskrift ligger også på
kokkengeir.blogg.no

#Enkel #Dessert #Egg #Melk #Japansk

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

2 t 45 min

Passiv

3 t 15 min

Total

KokkenGeir.blogg.no

KokkenGeir.blogg.no

Se profil i appen

Ingredienser

200 g Hvit sjokolade

6 stk Egg

2 pakke Kremost, naturell

8 posjoner

bottom of page