top of page

Slik gjør du

Visp kremfløte nesten stiv. Bland inn majonesen. Knus valnøtter, som røres inn i majoneskremen. Ha i salt og pepper.
Kutt epler, purreløk, selleri og druer i passe biter. Blandes inn.

Skinken kuttes i passe tynne skiver.
Anrett, og pynt med druer, klemetinbåtet og valnøtter.
Server gjerne med hjemmekaget lefse, flatbrød, vannkringle eller nøttebrød/ annet godt grovt brød.

1.

Kald juleskinke og waldorfsalat med purreløk.

Ikke behov for å bruke strøm. I disse tider er det til hjelp for mange.
Gode, deilige og fruktige smaker.

#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Jul #Egg #Melk

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

Passiv

30 min

Total

KokkenGeir.blogg.no

KokkenGeir.blogg.no

Se profil i appen

Ingredienser

900 g Juleskinke røkt

150 g Majones

1.5 dl Kremfløte

2 stk Epler røde

0.3 stk Purreløk

6 stk Selleri stenger

20 stk Hvalnøtterkjernet

250 g Druer

0.5 teskje Salt

0.5 teskje Pepper hvitt, kvernet

2 stk Klementiner

4 posjoner

bottom of page