top of page

Slik gjør du

Del opp pakken med laksedeig i 4 like kaker. Forme dem som burgere.
Kutt opp vårløk og paprika i terninger. Fres dem i 1 ss. smør, og tilsett tacosaus og mat/ kremfløte, litt salt og pepper.
La sausen koke i tiden du steker lakseburgere og koker blomkålen.
Lakseburgere stekes i olivenolje og 1 ss smør. 2-3 min på hver side. Litt pepper på.
Blomkålen dampes ca. 5-6 min.
Snack agurken deles i to, og stekes med når du snur lakseburgere.
Dette er en smakfull rett.

1.

Lakseburger med kremet tacosaus.

Ferietiden nærmer seg med stormskritt. Noen har kanskje allerede startet med ferien. Ferietid er for mange enkle retter på bordet. Her kommer en smakfull, sunn og rask rett å lage, hjemme eller om du er på camping.

#Enkel #Hovedrett #Lavkarbo #Fisk #Melk #Fisk og sjømat

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

Passiv

20 min

Total

KokkenGeir.blogg.no

KokkenGeir.blogg.no

Se profil i appen

Ingredienser

400 g Laksedeig, Lofoten

250 g Blomkål

60 g Vårløk

30 g Paprika, rød

2 spiseskje Tacosaus

1 dl Krem/ matfløte

2 stk Snacksgurk

2 spiseskje Smør

2 spiseskje Olivenolje

Salt og pepper etter smak

2 posjoner

bottom of page