top of page

Slik gjør du

Rør sammen egg, soyamelk, olje, salt og stevia. Tilsett havrefiber, bakepulver, sesamfrø og rør godt om.
Om du ønsker, litt urter eller annen smakstilsetning. Til slutt røres fiberhusk godt inn i røren. La den hvile 10 min før du former 5-6 like boller. Ca 80-90 gr.stk.
Stekes på 200 grader i 15-18 min.
Kan btukes som pølsebrød, hamburgerbrød, pitabrød mm.

1.

Lavkarbo rundstykker

Det er ikke lett å velge ut de gode bakevarer, som smaker godt, og som ikke blir for tunge å spise i keto – lavkarbokuren. Har lenge søkt
etter dette, og her for litt siden kom jeg over noen som jeg ville prøve ut. Samtidig som en skulle finne det rette bakverket, måtte det ikke inneholde gjær, som mange reagerer på. Rundstykkene inneholder kruskakli, hvor der er gluten, men dette kan tas ut, og du har glutenfrie rundstykker. Her kan du ellers bruke fantasien, lage deg hamburgerbrød, ostestykker, hvitløksbrød mm.
Litt egg til pensling om ønsket.

Inneholder: ca 465 gr. – 691 kcal – 36,4 gr. fett – 7,5gr. kbh – 95,8 gr. fiber – 31,6gr. protein.
1 stk. rundstykke inneholder 1,5 gr. kbh.

#Enkel #Frokost #Lunsj #Kveldsmat #Lavkalori #Egg #Rundstykke

Enkel

Vanskelighetsgrad

10 min

Aktiv

18 min

Passiv

28 min

Total

KokkenGeir.blogg.no

KokkenGeir.blogg.no

Se profil i appen

Ingredienser

3 stk Egg

1.5 dl Soyamelk, no sugar

80 g Havrefiber

3 teskje Bakepulver

1.5 teskje Salt

1 spiseskje Sesam

1 spiseskje Olivenolje

0.5 teskje Stevia

1.5 spiseskje Fiberhusk

5 posjoner

bottom of page