top of page

Slik gjør du

200 gr. stimlet svinekjøtt.
150 gr. ternet bacon
1/2 bx. ricotta.
1 egg.
2 ss potetmel.
1 middels potet, skrelt og raspet. Press vannet ut.
1/2 ts pepper.
1/2 ts. salt.
1/2 ts. støtet sennepsfrø.
1/4 ts. muskat.
0,5 dl h-melk.

1.

Tilbehør.

4-6 middels poteter.
250-300 gr. rødkål. Skjært i båter.
150 gr. – 2 stk. gulrot.
1 ss. appelsinsyltetøy, eller 0,5 dl. appelsinjuice.
Salt, pepper og rosmarin som kryddertilsetning.
3 ss. smør.
4-5 ss. solsikke eller rapsolje. (Til steking).

2.

3 dl. av kraften fra damping av kål og gulrot.
1/2 bx. ricotta.
1/2 ss tapioka stivelse, eller samme med maizena.
Litt sukkerkulør for farge i sausen.
1 ss. sennep.
Salt og pepper som smakstilsetning.o

3.

Medister og baconkaker med appelsindampet røkål og gulrot.

En deilig og smakfull middag laget på strimlet svinekjøtt og bacon. Med deilig smak av appelsin.
Fremgangsmåten finner dere på
kokkengeir.blogg.no

#Middels #Hovedrett #Egg #Melk #Kjøtt #Grønnsaker #Saus

Middels

Vanskelighetsgrad

45 min

Aktiv

Passiv

45 min

Total

KokkenGeir.blogg.no

KokkenGeir.blogg.no

Se profil i appen

Ingredienser

200 g Svinekjøtt, strimlet

150 g Bacon

1 stk Egg

1 boks Ricotta

5-6 stk Poteter

2 spiseskje Potetmel

0.5 teskje Senbepsfrø,støtet

0.25 teskje Muskat

0.5 teskje Pepper, kvernet

250 g Rødkål

2 stk Gulrot

0.5 spiseskje Tapioka eller maizena

2 spiseskje Appelsi syltetøy

Salt, pepper, rosmarin etter smak

1 spiseskje Sennep

3 spiseskje Smør

4-5 spiseskje Solsikke el. rapsolje

0.5 dl H-melj

3 dl Kraft fra koking av grønnsaker

Sukkerkulør etter smak

3 posjoner

bottom of page