top of page

Slik gjør du

Finn frem en passe ildfast form.
Smør formen med litt smør.
Legg så i skivede poteter, gulrot, løk og paprika lagvis i formen.
Drypp over oljen, og krydre så lett med 2/3 av krydderet.
Stek første delen på 200 °C i 20 min

1.

Ta formen, og legg så på fisken, bacon og grovhakkede olivener.

2.

Ha på resten av krydderet, og skivet smør på toppen. Bruk en ostehøvel til dette. Om ikke, legger du klattvis smøret over fisken, samt litt olje dryppet over.
Sett formen i ovnen igjen, og la det steke i 10-15 min.

3.

One Pot Brosmeform med Tulip bacon og olivener.

One Pot, er en betegnelse for mat der lages i en gryte, eller som i denne retten, i en ildfast form. Føler du på tidspress ved å koke i flere gryter, er dette hvordan å bespare tid, samtidig som du beholder alle smaker i retten. Eksempler på retter laget på denne måten, er gryteretter, lasagne, gratenger mm. Hvorfor ikke la deg inspirere av denne formen for matlaging.

#Enkel #Hovedrett #Prisbevisst #Barnvennlig #Travel hverdag #Familie #Fisk #Gryterett #Fisk og sjømat

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

40 min

Passiv

1 t 10 min

Total

KokkenGeir.blogg.no

KokkenGeir.blogg.no

Se profil i appen

Ingredienser

300 g Brosmefilet

3 stk Poteter

1 stk Gulrot

0.5 stk Rød løk

10 stk Oliven sorte

0.5 stk Paprika

5-6 spiseskje Okivenolje

50 g Smør, margarin

3 teskje Salt, estragon, pepper, dill, paprika

0.5 stk Sitron

50 g Tulip bacon

3 posjoner

bottom of page