top of page

Slik gjør du

Dressing:

Start med å lage dressingen.
Ha alle ingredienser i en passe høy skål – eller litermål.
Start med 1 dl. olje.
Kjør alt med en stavmikser til alt er blandet. Om dressing er for tykk, sper du med resten av olje, samt litt og litt vann, til dressingen er passe.
Smak til slutt til med salt, pepper, og eventuelt mer syre – sitron og eddik. Smak till med litt salt og pepper.
Om dressingen blir for tykk, rører du inn litt og litt kaldt vann til passe konistens.

1.

Anretning av retten:

Legg skiver av roastbiff på en tallerken.
Ha på en neve ruccola midt på kjøttet.
Ha på dressing, salt og litt pepper, før du har på dressing. 3-4 ss på hver tallerken.
Tomater legges litt rundt her og der.
Parmesan raspes over.
Litt olivenolje over det hele.

2.

Roastbiff med tunfiskdressing.

Dette er en rett som ligner litt på den velkjente Italienske «Vitello Tonnato»

#Enkel #Lunsj #Lavkarbo #Egg #Fisk #Kjøtt #Fisk og sjømat

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

Passiv

15 min

Total

KokkenGeir.blogg.no

KokkenGeir.blogg.no

Se profil i appen

Ingredienser

12 skive Roastbiff

2 neve Ruccola

6 stk Småtomater

1 stk Vårløk

3 skive Rød paprika

10 skive Agurk

2 spiseskje Parmesan, raspet

50 g Tunfisk, kokt eller i olje

1 stk Eggeplomme

1 teskje Sennep

1.5 dl Olivenolje

2 spiseskje Sitronsaft

1 spiseskje Hvitvinseddik

2 posjoner

bottom of page