top of page

Slik gjør du

Kakebunn:

Kjør mandler og sjokolade i en foodprosessor til passe finmalte mandler. Pisk egg og sukrin til eggedosis. Bland inn mandler, sjokolade, kakao og bakepulver. Ha røra i en smurt form med bakepapir i bunn. Stekes i ovn, på rist nederst i ovnen – 160 °C i 8 – 14 min på 180 °C,
alt etter hvordan ovnen oppfører seg. Skjær kaken løs fra formen. Avkjøles.

1.

Glasur:

Ha alle ingredienser i en gryte. Varm opp, og la det smelte. Rør sammen til en glatt glasur. Avkjøles før den smøres på den lune bunnen.
Settes i kjøleskapet for avkjøling. Nytes gjerne sammen med en god krem, utvalg av bær, ristede nøtter, mandler eller ønsket garnityr.

2.

Sjokolade konfektkake. (Glutenfri).

Reklame | Norrona.net Tallerken fra Benedikt serien.

Her kommer en sjokolade konfektkake inspirert av Fedon Lindberg sine Fedons Konfektruter. En deilig kake som holder seg godt i kjøleskapet. Kaken er også glutenfri.

#Middels #Dessert #Egg #Melk

Middels

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

45 min

Passiv

1 t 15 min

Total

KokkenGeir.blogg.no

KokkenGeir.blogg.no

Se profil i appen

Ingredienser

200 g Mandler

25 g Mørk sjokolade, sukkerfri

3 stk Egg

50 g Sukrin goald,

1 spiseskje Kakaopulver

1 teskje Bakepulver

1 stk Mørk sjokolade u/sukker, plate

40 g Smør

2 spiseskje Vann

2 teskje Kaffe, frystørret

1 teskje Vaniljesukker

12 posjoner

bottom of page