top of page
Slik gjør du
Start med å helle lykkebobler i glasset. Gjerne noe. du kan dele med. Skap glede.
1) Kutt løk og paprika i terninger. Soppen kuttes i skiver. Fres ingredienser i litt olje. Krydre med salt og pepper, og tilsett matfløte og litt vann til sausen. La det småputre nie.
1.
2) Kutt opp blomkål i små buketter. Kutt bort 3 cm av stilken på aspargesen. Begynn å dampe asparges i lettsaltet vann. Etter ca 7-8 min legges blomkål i og dampes ned ca 3 min.
3) Fisken kuttes i passe skiver, gjerne skråskjærte. Stekes så i smør og litt olje. Brunes på begge sider. Krydres med salt og pepper.
La fisken hvile noe før anretning.
2.
Stekt breiflabb på fyldig saus.
Breiflabb er havets indrefilet. Til tider får jeg kjøpt denne herligheten til kr 199,- pr kg. Det er billig, sammenlignet med karbonadedeig til kr 149,- kg.
Dette er en lavkarborett, men sammen med poteter endres til at alle som ønsker retten vil nyte den.
kokkengeir.blogg.no
krydra.no mitt valg av krydderleverandør.
#Enkel #Hovedrett #Lavkarbo #Fisk #Melk #Fisk og sjømat
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
Passiv
30 min
Total
KokkenGeir.blogg.no
Se profil i appen
Ingredienser
360 g Breiflabb filet
6 stk Asparges, grønn
85 g Sjampinjong
40 g Rødløk
30 g Paprika, søt
150 g Blomkål
1.5 dl Matfløte
1 spiseskje Smør
3 spiseskje Olivenolje
Salt og pepper etter smak
4 posjoner
bottom of page