top of page

Slik gjør du

1) Kok opp eddik og vann.
2) Tilsett sukker og salt, og rør til sukker er oppløst.
3) Løken kuttes i skiver og legges i den varme laken.
4) Ha løk og lake over i tette sylteglass og avkjøl på disk til du kan sette glass i kjøleskapet.

Ovs: Dersom glass er for kalde, kan de sprekke om du har på løk og lake. La derfor dette kjøle noe ned før du fyller glass.

1.

Syltet rødløk.

Syltet rødløk har vært «poppis» en stund nå. Det perfekte garnityr til topping på burgere, med pålegg som roastbiff, i wraps med diverse kjøtt og fugl mm.
Enkelt å lage, smaker godt og holder seg lenge kjølig.

#Enkel #Vegetar #Vegan #Plantebasert #Lavfett

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

Passiv

30 min

Total

KokkenGeir.blogg.no

KokkenGeir.blogg.no

Se profil i appen

Ingredienser

1 dl Eddik

2 dl Sukker

3 dl Vann

1 teskje Salt

3 stykk Rødløk

4 posjoner

bottom of page