top of page
Slik gjør du
1) Kok opp eddik og vann.
2) Tilsett sukker og salt, og rør til sukker er oppløst.
3) Løken kuttes i skiver og legges i den varme laken.
4) Ha løk og lake over i tette sylteglass og avkjøl på disk til du kan sette glass i kjøleskapet.
Ovs: Dersom glass er for kalde, kan de sprekke om du har på løk og lake. La derfor dette kjøle noe ned før du fyller glass.
1.
Syltet rødløk.
Syltet rødløk har vært «poppis» en stund nå. Det perfekte garnityr til topping på burgere, med pålegg som roastbiff, i wraps med diverse kjøtt og fugl mm.
Enkelt å lage, smaker godt og holder seg lenge kjølig.
#Enkel #Vegetar #Vegan #Plantebasert #Lavfett
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
Passiv
30 min
Total
KokkenGeir.blogg.no
Se profil i appen
Ingredienser
1 dl Eddik
2 dl Sukker
3 dl Vann
1 teskje Salt
3 stykk Rødløk
4 posjoner
bottom of page