top of page
Slik gjør du
Forvarm ovnen på 170 grader
1.
Sett sjokoladen og smør i vannbaf
2.
Mix i en annen bolla alt det tørre. Husk sil!
3.
Vips den smeltet sjokolade mix med melken og rør godt!
4.
Brukt slikkepot og vend det tørre med sjokolade mixen og legg til vaniljen
5.
Legg blandingen i kakeformen og sett midt i ovenen i 20-22 min.
6.
Nå kan vi lage melkesjokolade kremen :)
7.
Kok opp fløte og flytt den til siden med engang den begynner å koke
8.
Rør inn sjokoladen til røret blir fin og glatt! La røret hvile i 10 min
9.
Husk å la kaken hvile til den blir kaldt
10.
Hell i sjokoladekremen på kaken!
11.
Sett den i kjøleskapet over natta;)
12.
Pisk fløten til en lett krem
13.
Hell kremen over kaken
14.
La kaken hvile i fryseren over natta
15.
Ta kaken ut av formen mens den fortsatt er fryst
16.
Ferdig!
17.
Dronning sjokolade kake
Denne kaken er liten men mektig! Ordentlig dronning kake! Vil anbefale å lese hele oppskriften først, den er ikke så komplisert som det ser ut! Du trenger en liten rund kakeform på ca. 15,25 cm i diameter
#Middels #Dessert
Middels
Vanskelighetsgrad
1 t
Aktiv
Passiv
1 t
Total
Konatilgrillkongen
Se profil i appen
Ingredienser
110 g Dronning sjokolade kake
65 g Smør
118 g Romtemperert melk
120 g Sukkert
65 g Hvetemel
40 g Kakao pulver
0.4 teskje Salt
0.4 teskje Bakepulver
0.5 teskje Vaniljeekstrakt
80 g Fløte
150 g Dronning sjokolade
250 g Fløte
4 posjoner
bottom of page