top of page

Slik gjør du

Forvarm ovnen på 170 grader

1.

Sett sjokoladen og smør i vannbaf

2.

Mix i en annen bolla alt det tørre. Husk sil!

3.

Vips den smeltet sjokolade mix med melken og rør godt!

4.

Brukt slikkepot og vend det tørre med sjokolade mixen og legg til vaniljen

5.

Legg blandingen i kakeformen og sett midt i ovenen i 20-22 min.

6.

Nå kan vi lage melkesjokolade kremen :)

7.

Kok opp fløte og flytt den til siden med engang den begynner å koke

8.

Rør inn sjokoladen til røret blir fin og glatt! La røret hvile i 10 min

9.

Husk å la kaken hvile til den blir kaldt

10.

Hell i sjokoladekremen på kaken!

11.

Sett den i kjøleskapet over natta;)

12.

Pisk fløten til en lett krem

13.

Hell kremen over kaken

14.

La kaken hvile i fryseren over natta

15.

Ta kaken ut av formen mens den fortsatt er fryst

16.

Ferdig!

17.

Dronning sjokolade kake

Denne kaken er liten men mektig! Ordentlig dronning kake! Vil anbefale å lese hele oppskriften først, den er ikke så komplisert som det ser ut! Du trenger en liten rund kakeform på ca. 15,25 cm i diameter

#Middels #Dessert

Middels

Vanskelighetsgrad

1 t

Aktiv

Passiv

1 t

Total

Konatilgrillkongen

Konatilgrillkongen

Se profil i appen

Ingredienser

110 g Dronning sjokolade kake

65 g Smør

118 g Romtemperert melk

120 g Sukkert

65 g Hvetemel

40 g Kakao pulver

0.4 teskje Salt

0.4 teskje Bakepulver

0.5 teskje Vaniljeekstrakt

80 g Fløte

150 g Dronning sjokolade

250 g Fløte

4 posjoner

bottom of page