top of page

Slik gjør du

Kutt løken i runde skiver

1.

FRIViLLIG: Hvis ønskelig ha i sopp også!

2.

Finn frem en stekepanne og sett varmen på middels minus. Hos oss er 9 det høyeste så vi setter den på 4.
Ha smør, løk og rapsolje og evt. sopp i pannen.

3.

Rør godt sånn at løk ringene løsner fra hverandre ;)

4.

Rør så den ikke blir stekt for fort. Det skal stekes langsomt

5.

Disse bruker vi:)

6.

Etter 5-10 minutter, når løken begynner å bli ordentlig myk og få fin farge, tilsettes Worcestershire-saus og balsamico. Nå setter jeg varmen på 3.

7.

5 min etter setter jeg varmen på 2. og blander inn sukker.

8.

30 min etter. Nå kan du smakke deg til med salt og pepper :) nå er den klar og du kan sette ned varmen enda litt til og du kan nå grille burgeren ;)

9.

Grill burgeren ca. 2 min på hver side.

10.

Tips! Vi bruker olivenolje med chilli på brøet og varm dem i grillen ;)

11.

Ha i det du ønsker på burgeren og nyt🍔👌🏻☺️

12.

Karamellisert løk

Endelig kommer det et oppskrift som er grillrelatert 🤭☺️ karamellisert løk passer perfekt til burger🍔
Før du starter med løken, ta frem kjøttet og sett dem på kjøkkenbenken sånn at de blir rompemperert;)
Nå kan du starte med løken !☺️

#Enkel #Hovedrett #Glutenfri #Burger #Grønnsaker #Sommer

Enkel

Vanskelighetsgrad

5 min

Aktiv

45 min

Passiv

50 min

Total

Konatilgrillkongen

Konatilgrillkongen

Se profil i appen

Ingredienser

4 stk Løk

3 spiseskje Smør

4 spiseskje Rapsolje

5 stk Champignon

4 spiseskje Balsamico olje

2 teskje Worcester sauce

4 teskje Sukker

4 posjoner

bottom of page