top of page
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F6da744b7-4dea-4fff-91bd-850c3b30b75a-1655047944970.jpg?alt=media)
Slik gjør du
Skjær et snitt i kyllingfiletene slik at du kan fylle dem med ost. Brett sammen og rull kyllingen i bacon. 3 skiver bacon pr. filet.
1.
Brun kyllingen i smør til filetene er gylne rundt hele.
2.
Legg de så på en ildfastform
3.
Stek videre midt i ovnen på 200 grader. Ca. 20-25 min.
4.
Stek potete sammen med kyllingen som anvist i posen. Ta dem ut 5 min før de er klare og dryss på masse ost 🧀☺️ og stek dem videre til osten er gylden :)
5.
La kyllingen hvile i 5 min. før servering!
6.
Jeg bruker disse kremostene!
7.
Kylling filet med ostefyll
Nydelig kylling med ostefyll. Serveres med en god salat og ovnsbakte poteter:)
Passer godt med en naturvin som vist på bilde!
Azul y Garanza Naturaleza Salvaje Garnacha Blanca 2021
#Middels #Hovedrett #Barnvennlig #Melk #Kjøtt #Sommer #Vår
Middels
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
30 min
Passiv
1 t
Total
![Konatilgrillkongen](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2Fd6d0bf35-d99d-44f3-8d7c-c75bf751c24f-1653459175036.jpg?alt=media)
Konatilgrillkongen
Se profil i appen
Ingredienser
6 stk Kyllingfilet
525 g Kremost - urter
18 skive Bacon
1 pakke Mandel poteter
1 dl Jarlsberg
1 neve Parmesanost
6 posjoner
bottom of page