top of page

Slik gjør du

Skjær et snitt i kyllingfiletene slik at du kan fylle dem med ost. Brett sammen og rull kyllingen i bacon. 3 skiver bacon pr. filet.

1.

Brun kyllingen i smør til filetene er gylne rundt hele.

2.

Legg de så på en ildfastform

3.

Stek videre midt i ovnen på 200 grader. Ca. 20-25 min.

4.

Stek potete sammen med kyllingen som anvist i posen. Ta dem ut 5 min før de er klare og dryss på masse ost 🧀☺️ og stek dem videre til osten er gylden :)

5.

La kyllingen hvile i 5 min. før servering!

6.

Jeg bruker disse kremostene!

7.

Kylling filet med ostefyll

Nydelig kylling med ostefyll. Serveres med en god salat og ovnsbakte poteter:)
Passer godt med en naturvin som vist på bilde!

Azul y Garanza Naturaleza Salvaje Garnacha Blanca 2021

#Middels #Hovedrett #Barnvennlig #Melk #Kjøtt #Sommer #Vår

Middels

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

30 min

Passiv

1 t

Total

Konatilgrillkongen

Konatilgrillkongen

Se profil i appen

Ingredienser

6 stk Kyllingfilet

525 g Kremost - urter

18 skive Bacon

1 pakke Mandel poteter

1 dl Jarlsberg

1 neve Parmesanost

6 posjoner

bottom of page