top of page

Slik gjør du

Hakk chilllien og hvitløken. Legg alt i en bolle

1.

Rens scampiene og legg det opp i bollen. Blandt alt sammen og tilsett olivenolje. La det hvile mens du fortsetter med resten…

2.

Kutt cherry tomat i 4 båter,sukkererter og rødløk i små terninger legg alt dette i en annen bolle.

3.

Tilbered pastaen! Som anvist i pakken! Når denne er klar sil ut vannet og legg pastaen i den bollen hvor retten skal serveres i! Blandt pastaen med smør så den ikke klister seg;)

4.

Stek hvitløksbrød som anvist i pakken. Dette tar ca.10-15 min så fortsett med resten

5.

Når pastaen er klar, steker du scampi blandingen i en stor stekepanne. Hvis ikke du har en stor stekepanne, stek det i to omganger.

6.

Stekes i ca. 1 min hver side! Skal se ca. sånn ut!

7.

Så legger du grønnsaksblandingen oppi! Og bland alt sammen.

8.

Tilsett creme fraiche og fløte, nå skal det koke i 5 min.

9.

Rasp parmasanosten;)

10.

Ha alt opp i bollen sammen med pastaen og pynt gjerne med litt basilikum ;)

11.

Klar for servering😃

12.

Scampi og pasta

Enkel, digg og passer perfekt nå om sommeren 😊

#Enkel #Hovedrett #Glutenfri #Pasta #Fisk og sjømat #Sommer

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

20 min

Passiv

50 min

Total

Konatilgrillkongen

Konatilgrillkongen

Se profil i appen

Ingredienser

800 g Scampi

2 stk Chilli

3 fedd Hvitløk

5 spiseskje Olivenolje

0.5 stk Rødløk

250 g Sukkererter

300 g Cherrytomat

500 g Tagliatelle

3 dl Kremfløte

1 pakke Creme fraiche

2 pakke Hvitløksbrød

1 stk Parmasanost

4 posjoner

bottom of page