top of page
Slik gjør du
Fjern membranen fra baksiden av ribbeina og tørk ribbene med et papirhåndkle. Skjær spareribsen i 4 stykker. Bland olivenolje og røyksyre i en liten bolle og gni på begge sider av stykkene.
1.
Bland brunt sukker, salt, pepper, hvitløkspulver, løkpulver og chilipulver i en bolle. Krydre begge sider av stykkene sjenerøst med krydderblanding. La stykkene hvile i 30 minutter for å forsterke smaken.
2.
Forvarm airfryer til 190 grader C.
3.
Plasser stykkene med beinsiden ned i airfryeren. Stykkene må ikke være borti hverandre, da kan de heller lages i flere omganger.
4.
Stek i 15 minutter. Snu stykkene (kjøttsiden ned) og stek i ytterligere 10 minutter. Fjern stykkene fra airfryer og pensle beinsiden av ribbene med 1/2 kopp BBQ-saus. Sett kurven tilbake i frityrkokeren og stek i 5 minutter. Snu ribbeina, pensle kjøttsiden med resterende 1/2 kopp BBQ-saus; stek i ytterligere 5 minutter eller til ønsket skorpe er nådd.
5.
Air Fryer Spareribs
Ved å bruke en luftfrityrkoker til å lage disse babyryggribbene reduseres koketiden og produserer en velsmakende middag som er rask og enkel – perfekt for enhver ukekveld!
#Enkel
Enkel
Vanskelighetsgrad
35 min
Aktiv
45 min
Passiv
1 t 20 min
Total
Kulina_Middag
Se profil i appen
Ingredienser
1 stk spareribs
1 ss olivenolje
1 ss røyksyre
1 ss brunt sukker
0.5 ts salt
0.5 ts malt svart pepper
0.5 ts hvitløkspulver
0.5 ts løkpulver
0.5 ts chilipulver
1 kopp BBQ saus
4 posjoner
bottom of page