top of page

Slik gjør du

Fjern membranen fra baksiden av ribbeina og tørk ribbene med et papirhåndkle. Skjær spareribsen i 4 stykker. Bland olivenolje og røyksyre i en liten bolle og gni på begge sider av stykkene.

1.

Bland brunt sukker, salt, pepper, hvitløkspulver, løkpulver og chilipulver i en bolle. Krydre begge sider av stykkene sjenerøst med krydderblanding. La stykkene hvile i 30 minutter for å forsterke smaken.

2.

Forvarm airfryer til 190 grader C.

3.

Plasser stykkene med beinsiden ned i airfryeren. Stykkene må ikke være borti hverandre, da kan de heller lages i flere omganger.

4.

Stek i 15 minutter. Snu stykkene (kjøttsiden ned) og stek i ytterligere 10 minutter. Fjern stykkene fra airfryer og pensle beinsiden av ribbene med 1/2 kopp BBQ-saus. Sett kurven tilbake i frityrkokeren og stek i 5 minutter. Snu ribbeina, pensle kjøttsiden med resterende 1/2 kopp BBQ-saus; stek i ytterligere 5 minutter eller til ønsket skorpe er nådd.

5.

Air Fryer Spareribs

Ved å bruke en luftfrityrkoker til å lage disse babyryggribbene reduseres koketiden og produserer en velsmakende middag som er rask og enkel – perfekt for enhver ukekveld!

#Enkel

Enkel

Vanskelighetsgrad

35 min

Aktiv

45 min

Passiv

1 t 20 min

Total

Kulina_Middag

Kulina_Middag

Se profil i appen

Ingredienser

1 stk spareribs

1 ss olivenolje

1 ss røyksyre

1 ss brunt sukker

0.5 ts salt

0.5 ts malt svart pepper

0.5 ts hvitløkspulver

0.5 ts løkpulver

0.5 ts chilipulver

1 kopp BBQ saus

4 posjoner

bottom of page