top of page

Slik gjør du

Skyll hele salatblader og tørk, pass på så du ikke river dem; sette til side.

1.

Varm olje i en stor stekepanne over middels høy varme. Legg til biff; kok og rør til de er brune og smuldrete, 5 til 7 minutter. Tøm og kast fett; overfør biff til en bolle. Tilsett løk i samme panne; kok og rør til det er så vidt mørt, 5 til 7 minutter.

2.

Rør inn hoisinsaus, hvitløk, soyasaus, eddik, ingefær og chilipeppersaus til den er godt kombinert. Tilsett vannkastanjer, grønn løk, sesamolje og kokt biff; kok og rør til løken så vidt begynner å visne, ca. 2 minutter.

3.

Ordne salatblader rundt ytterkanten av et stort serveringsfat; skje biffblandingen i midten.

4.

Asiatiske salatwraps

Disse salatwrapene er fylt med saucy, ingefærbiff. Superenkle å lage og fulle av asiatiske smaker – de er en morsom forrett å dele!

#Enkel

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

15 min

Passiv

30 min

Total

Kulina_Middag

Kulina_Middag

Se profil i appen

Ingredienser

16 stk Boston Bibb eller smørsalatblader

450 g mager kjøttdeig

1 ss matolje

1 stk stor løk hakket

0.25 kopp hoisinsaus

2 fedd frisk hvitløk - finhakket

1 ss soyasaus

1 ss risvineddik

2 ts finhakket syltet ingefær

1 dl asiatisk chilipeppersaus eller etter smak

1 boks vannkastanjer drenert og finhakket

1 neve med grønn løk hakket

2 ts asiatisk (mørk) sesamolje

4 posjoner

bottom of page