top of page
:max_bytes(150000):strip_icc()/220810-spinach-stuffed-portobello-mushrooms-ddmfs-1x1-5591-290628f045b04495a9d286f9d4670b11.jpg)
Slik gjør du
Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C).
1.
Pensle begge sider av portobellosopp med italiensk dressing. Legg sopp på en stekeplate, med gjellesiden opp.
2.
Stek i forvarmet ovn til de er møre, ca 12 minutter. Tøm eventuell juice som har samlet seg i sopp.
3.
Pisk egg, hvitløk, salt og sort pepper sammen i en stor bolle.
4.
Rør spinat, pepperoni, parmesanost, 3 ss mozzarellaost og 3 ss brødsmuler i egg til en jevn blanding.
5.
Fordel spinatblandingen over sopphetter; dryss sopp med resterende 1 ss mozzarellaost og 1 ss brødsmuler.
6.
Returner sopp til ovnen; stek til toppingen er gyldenbrun og osten er smeltet, ca 10 minutter til.
7.
Fylte Portobellosopp
Denne osteaktige fylte portobello-soppoppskriften har et smakfullt fyll laget av spinat, pepperoni, parmesan og mozzarella, toppet med brødsmuler.
#Enkel
Enkel
Vanskelighetsgrad
25 min
Aktiv
15 min
Passiv
40 min
Total

Kulina_Middag
Se profil i appen
Ingredienser
4 stk store portobellosopphetter med stilker og gjeller fjernet
1 ss italiensk salatdressing
1 stk egg
1 fedd hvitløk som er finhakket
1 pose frisk spinat hakket
0.25 kopp hakket pepperoni
0.25 kopp revet parmesanost
0.25 kopp revet mozzarellaost
0.25 kopp krydrete brødsmuler
4 posjoner
bottom of page