top of page

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C).

1.

Pensle begge sider av portobellosopp med italiensk dressing. Legg sopp på en stekeplate, med gjellesiden opp.

2.

Stek i forvarmet ovn til de er møre, ca 12 minutter. Tøm eventuell juice som har samlet seg i sopp.

3.

Pisk egg, hvitløk, salt og sort pepper sammen i en stor bolle.

4.

Rør spinat, pepperoni, parmesanost, 3 ss mozzarellaost og 3 ss brødsmuler i egg til en jevn blanding.

5.

Fordel spinatblandingen over sopphetter; dryss sopp med resterende 1 ss mozzarellaost og 1 ss brødsmuler.

6.

Returner sopp til ovnen; stek til toppingen er gyldenbrun og osten er smeltet, ca 10 minutter til.

7.

Fylte Portobellosopp

Denne osteaktige fylte portobello-soppoppskriften har et smakfullt fyll laget av spinat, pepperoni, parmesan og mozzarella, toppet med brødsmuler.

#Enkel

Enkel

Vanskelighetsgrad

25 min

Aktiv

15 min

Passiv

40 min

Total

Kulina_Middag

Kulina_Middag

Se profil i appen

Ingredienser

4 stk store portobellosopphetter med stilker og gjeller fjernet

1 ss italiensk salatdressing

1 stk egg

1 fedd hvitløk som er finhakket

1 pose frisk spinat hakket

0.25 kopp hakket pepperoni

0.25 kopp revet parmesanost

0.25 kopp revet mozzarellaost

0.25 kopp krydrete brødsmuler

4 posjoner

bottom of page