top of page

Slik gjør du

Samle alle ingrediensene og forvarm ovnen til 425 grader F (220 grader C.)

1.

Kombiner kylling, gulrøtter, erter og selleri i en kjele; tilsett vann for å dekke og kok opp. Kok i 15 minutter, fjern deretter fra varmen og tøm.

2.

Mens kyllingen koker, smelt smør i en annen kjele på middels varme. Tilsett løk og stek til den er myk og gjennomsiktig, 5 til 7 minutter. Rør inn mel, salt, pepper og sellerifrø

3.

Rør sakte inn kyllingbuljong og melk.

4.

Reduser varmen til middels lav og la det småkoke til det er tykt, 5 til 10 minutter. Fjern fra varmen og sett til side.

5.

Legg kylling og grønnsaker i den nederste paibunnen. Hell varm væskeblanding over toppen.

6.

Dekk med toppskorpe, forsegl kantene og skjær bort overflødig deig. Lag flere små hull i toppskorpen for å la damp slippe ut.

7.

Stek i den forvarmede ovnen til deigen er gyldenbrun og fyllet er boblende, 30 til 35 minutter. Avkjøl i 10 minutter før servering.

8.

Server umiddelbart og nyt!

9.

Kyllingpai

En deilig, hjemmelaget kyllingpai laget fra bunnen av med gulrøtter, erter og selleri. Denne komfortmatklassikeren vil bli en hit hos familien din.

#Enkel

Enkel

Vanskelighetsgrad

50 min

Aktiv

30 min

Passiv

1 t 20 min

Total

Kulina_Middag

Kulina_Middag

Se profil i appen

Ingredienser

450 g skinnfrie og benfrie kyllingbryst i terninger

1 kopp gulrøtter i skiver

1 kopp frosne grønne erter

0.5 kopp oppskåret selleri

0.33 kopp smør

0.33 kopp hakket løk

0.33 kopp hvetemel

0.5 ts salt

0.25 ts sort pepper

0.25 ts sellerifrø

1.75 kopp kyllingbuljong

0.66 kopp melk

2 stk ubakte paibunner

4 posjoner

bottom of page