top of page
Slik gjør du
Kok opp en stor kjele med saltet vann. Kok pasta i kokende vann til den er mør, men fast til bitt, 8 til 10 minutter; renne godt av.
1.
Bland koriander, nøtter, parmesan, hvitløk, eddik, kajennepepper og salt i en foodprosessor eller blender. Tilsett 1/4 kopp olivenolje og bland til kombinert. Tilsett resten av olivenolje til pestoen når ønsket konsistens.
2.
Hell pesto i en liten kjele og kok på lav varme, mens du rører konstant, til pestoen er varm og begynner å putre. Hell over kokt pasta og bland til belegg.
3.
Koriander Pesto
Denne korianderpestoen laget med nøtter, parmesan, hvitløk, hvitvinseddik og cayenne er en deilig saus til pasta og bruschetta
#Enkel
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
15 min
Passiv
30 min
Total
Kulina_Rask
Se profil i appen
Ingredienser
450 g pasta
1 stk fersk koriander
1 dl valnøtter eller pekannøtter
0.5 dl revet parmesanost
5 fedd hvitløk som er finhakket
1 ss hvitvinseddik
0.5 ts kajennepepper
salt etter smak etter smak
1 dl olivenolje
4 posjoner
bottom of page