top of page

Slik gjør du

Kok opp en stor kjele med saltet vann. Kok pasta i kokende vann til den er mør, men fast til bitt, 8 til 10 minutter; renne godt av.

1.

Bland koriander, nøtter, parmesan, hvitløk, eddik, kajennepepper og salt i en foodprosessor eller blender. Tilsett 1/4 kopp olivenolje og bland til kombinert. Tilsett resten av olivenolje til pestoen når ønsket konsistens.

2.

Hell pesto i en liten kjele og kok på lav varme, mens du rører konstant, til pestoen er varm og begynner å putre. Hell over kokt pasta og bland til belegg.

3.

Koriander Pesto

Denne korianderpestoen laget med nøtter, parmesan, hvitløk, hvitvinseddik og cayenne er en deilig saus til pasta og bruschetta

#Enkel

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

15 min

Passiv

30 min

Total

Kulina_Rask

Kulina_Rask

Se profil i appen

Ingredienser

450 g pasta

1 stk fersk koriander

1 dl valnøtter eller pekannøtter

0.5 dl revet parmesanost

5 fedd hvitløk som er finhakket

1 ss hvitvinseddik

0.5 ts kajennepepper

salt etter smak etter smak

1 dl olivenolje

4 posjoner

bottom of page