top of page

Slik gjør du

Varm marinara saus i en kjele over middels varme til det bobler; reduser varmen til lav og la det småkoke til det trengs.

1.

I mellomtiden, visp egg og melk sammen i en liten bolle. Visp brødsmuler og salt sammen i en annen liten bolle.

2.

Dypp hver ravioli i melkeblanding, deretter i brødsmuler for å belegge.

3.

Varm 2 tommer olje i en stor, tung panne til en liten mengde panering syder og blir brun. Stek ravioli, noen få om gangen, til de er gyldne, ca 1 minutt per side. Tørk av på tørkepapir.

4.

Dryss varm ravioli med parmesan og server umiddelbart med varm marinarasaus ved siden av.

5.

Ristet ravioli

Ristet ravioli sporer sine røtter til St. Louis. Denne panerte og stekte godbiten er drysset med parmesanost og servert med marinarasaus til dipping.

#Enkel

Enkel

Vanskelighetsgrad

10 min

Aktiv

15 min

Passiv

25 min

Total

Kulina_Rask

Kulina_Rask

Se profil i appen

Ingredienser

450 g marinara saus

1 stk stort egg

2 ss helmelk

0.75 kopp italiensk krydrete brødsmuler

0.5 ts salt

1 pakke ferdig ravioli med ostefyll

6 dl vegetabilsk olje til steking eller etter behov

1 ss revet parmesanost

4 posjoner

bottom of page