top of page
Slik gjør du
Varm marinara saus i en kjele over middels varme til det bobler; reduser varmen til lav og la det småkoke til det trengs.
1.
I mellomtiden, visp egg og melk sammen i en liten bolle. Visp brødsmuler og salt sammen i en annen liten bolle.
2.
Dypp hver ravioli i melkeblanding, deretter i brødsmuler for å belegge.
3.
Varm 2 tommer olje i en stor, tung panne til en liten mengde panering syder og blir brun. Stek ravioli, noen få om gangen, til de er gyldne, ca 1 minutt per side. Tørk av på tørkepapir.
4.
Dryss varm ravioli med parmesan og server umiddelbart med varm marinarasaus ved siden av.
5.
Ristet ravioli
Ristet ravioli sporer sine røtter til St. Louis. Denne panerte og stekte godbiten er drysset med parmesanost og servert med marinarasaus til dipping.
#Enkel
Enkel
Vanskelighetsgrad
10 min
Aktiv
15 min
Passiv
25 min
Total
Kulina_Rask
Se profil i appen
Ingredienser
450 g marinara saus
1 stk stort egg
2 ss helmelk
0.75 kopp italiensk krydrete brødsmuler
0.5 ts salt
1 pakke ferdig ravioli med ostefyll
6 dl vegetabilsk olje til steking eller etter behov
1 ss revet parmesanost
4 posjoner
bottom of page