top of page

Slik gjør du

Varm olivenolje i en liten stekepanne på lav varme. Kok hvitløken sakte i olje til den er gylden, ca 2 til 3 minutter. Vær veldig forsiktig så du ikke brenner hvitløk. Rør inn sitronsaft, og smak til med salt og pepper.

1.

I mellomtiden koker du pasta i en stor kjele med kokende saltet vann. Ca 5 minutter før pastaen er ferdig, slipp brokkoli i pastavannet. Fortsett å koke til pastaen er kokt og brokkolien er sprø-mør. Avløp.

2.

Kast pasta, brokkoli og sitronsaus i en stor bolle. Dryss over revet parmesanost.

3.

Sløyfepasta med brokkoli, hvitløk og sitron

Denne oppskriften - pasta slengt med en fersk brokkoli, hvitløk og sitronsaus - har alt for seg. Det er friskt, enkelt og deilig.

#Enkel

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

10 min

Passiv

25 min

Total

Kulina_Rask

Kulina_Rask

Se profil i appen

Ingredienser

0.5 kopp ekstra virgin olivenolje

3 fedd hvitløk finhakket

3 ss ferskpresset sitronsaft

0.5 ts salt

0.1 ts malt svart pepper

250 g sløyfepasta

1 stk brokkoli kuttet i buketter

0.5 dl revet parmesanost

4 posjoner

bottom of page