top of page
![](https://www.allrecipes.com/thmb/Ipk5eDxUyGFbHxQ8dAB_V_GzccA=/1500x0/filters:no_upscale():max_bytes(150000):strip_icc()/1019776-bow-tie-pasta-with-broccoli-garlic-and-lemon-Stashley-4x3-1-dd3a316c19fd454db6f18e60e4e01a8d.jpg)
Slik gjør du
Varm olivenolje i en liten stekepanne på lav varme. Kok hvitløken sakte i olje til den er gylden, ca 2 til 3 minutter. Vær veldig forsiktig så du ikke brenner hvitløk. Rør inn sitronsaft, og smak til med salt og pepper.
1.
I mellomtiden koker du pasta i en stor kjele med kokende saltet vann. Ca 5 minutter før pastaen er ferdig, slipp brokkoli i pastavannet. Fortsett å koke til pastaen er kokt og brokkolien er sprø-mør. Avløp.
2.
Kast pasta, brokkoli og sitronsaus i en stor bolle. Dryss over revet parmesanost.
3.
Sløyfepasta med brokkoli, hvitløk og sitron
Denne oppskriften - pasta slengt med en fersk brokkoli, hvitløk og sitronsaus - har alt for seg. Det er friskt, enkelt og deilig.
#Enkel
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
10 min
Passiv
25 min
Total
![Kulina_Rask](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2Ff4e5842b-f27c-4647-a734-f34a3af171e3-1704721440696.jpg?alt=media)
Kulina_Rask
Se profil i appen
Ingredienser
0.5 kopp ekstra virgin olivenolje
3 fedd hvitløk finhakket
3 ss ferskpresset sitronsaft
0.5 ts salt
0.1 ts malt svart pepper
250 g sløyfepasta
1 stk brokkoli kuttet i buketter
0.5 dl revet parmesanost
4 posjoner
bottom of page