top of page
Slik gjør du
Gjør alle ingrediensene klar før du begynner. Riv osten, skill ut eggeplommene, kutt kjøttet i ønsket størrelse.
1.
Kok pasta til den blir Al dente. Spar på litt av pastavannet.
2.
Stek kjøttet over høy varme. Ta fettet som kommer fra guancialen under steking over i en skål. Sett til side.
3.
Pisk sammen eggeplommene, osten og fettet fra guanciale i en skål. Hell over litt av pastavannet. Rør sammen til du får en glatt og kremete saus.
4.
Bland sammen spagetti, guanciale og sausen. Smak til med ønsket mengde sort pepper. Serveres med revet parmesan.
5.
Carbonara
Så kjapt og godt😋
#Middels #Hovedrett #Glutenfri #Egg #Pasta #Italiensk
Middels
Vanskelighetsgrad
25 min
Aktiv
Passiv
25 min
Total
Lykkeoppskrifter
Se profil i appen
Ingredienser
300 g Spagetti
4 stk Eggeplomme
42 g Parmesan
20 g Grana Padano
200 g Guanciale
Sort pepper etter smak
4 posjoner
bottom of page