top of page

Slik gjør du

Gjør alle ingrediensene klar før du begynner. Riv osten, skill ut eggeplommene, kutt kjøttet i ønsket størrelse.

1.

Kok pasta til den blir Al dente. Spar på litt av pastavannet.

2.

Stek kjøttet over høy varme. Ta fettet som kommer fra guancialen under steking over i en skål. Sett til side.

3.

Pisk sammen eggeplommene, osten og fettet fra guanciale i en skål. Hell over litt av pastavannet. Rør sammen til du får en glatt og kremete saus.

4.

Bland sammen spagetti, guanciale og sausen. Smak til med ønsket mengde sort pepper. Serveres med revet parmesan.

5.

Carbonara

Så kjapt og godt😋

#Middels #Hovedrett #Glutenfri #Egg #Pasta #Italiensk

Middels

Vanskelighetsgrad

25 min

Aktiv

Passiv

25 min

Total

Lykkeoppskrifter

Lykkeoppskrifter

Se profil i appen

Ingredienser

300 g Spagetti

4 stk Eggeplomme

42 g Parmesan

20 g Grana Padano

200 g Guanciale

Sort pepper etter smak

4 posjoner

bottom of page