top of page

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 210 grader. Gjør klar alle ingrediensene. Finhakk løk og hvitløk. Skjær pølsene i skiver. Grovhakk spinaten. Riv parmesanen. Rens bønnene.

1.

Stek løken i en stekepanne som kan settes i stekeovnen, gjerne en jernpanne. Stek til løken er blank. Tilsett hvitløk. Stek i 1 minutt før du tilsetter pølsebitene. Stek til pølsene får en gyllen farge.

2.

Tilsett kyllingkraft, hakket tomater, oregano, persille, hvitløkspulver, paprikapulver, spinat, hvite bønner og gnocchi. Tilsett ønsket mengde salt og pepper. Rør godt sammen.

3.

Strø over revet mozzarella og parmesan. Stek midt i ovnen i 15 - 20 minutter, eller til osten er sprø og gyllen.

4.

Gnocchigryte med hvite bønner og kyllingpølse

Denne retten er kjapp og enkel, med masse gode smaker i. Den lages i én gryte.

#Enkel #Hovedrett #Travel hverdag #Italiensk #Glutenfri #Egg #Melk

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

20 min

Passiv

40 min

Total

Lykkeoppskrifter

Lykkeoppskrifter

Se profil i appen

Ingredienser

1 spiseskje Olivenolje

1 stykk Løk

2 fedd Hvitløk

350 gram Kyllingpølse, krydret

65 gram Kyllingkraft

1 boks Hakkede tomater

1 spiseskje Oregano

1 spiseskje Persille

0.5 teskje Hvitløkspulver

0.5 teskje Paprikapulver

400 gram Hvite bønner

500 gram Gnocchi

1 pakke Babyspinat

15 gram Parmesan, revet

50 gram Mozarella, revet

0 0 Salt

0 0 Pepper

4 posjoner

bottom of page