top of page

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 160 grader. Grovhakk nøttene. Bland sammen havregryn, mandler, valnøttkjerner, tranebær, sukker, kanel, ingefær og salt i en stor bolle.

1.

Smelt kokosoljen. Bland sammen kokosolje, lønnesirup, vaniljeekstrakt og revet appelsinskall (av 1 appelsin).

2.

Hell de våte ingrediensene over de tørre og bland sammen. Fordel granolaen utover er bakebrett med bakepapir. Stek midt i ovnen i 20 minutter. Rør litt rundt på stekebrettet halvveis i steketiden.

3.

La den avkjøles og fordel granola j 2 medium glass. Den holder seg fint i tette glass i 2 - 4 uker.

4.

Granola med smak av jul

Dette er en perfekt julegave. Hell granolaen over i et glass og pynt med en sløyfe - og vipps så har du en julegave. De beste julegavene er tross alt spiselige!

#Enkel #Frokost #Lunsj #Kveldsmat #Snacks #Korn #Jul

Enkel

Vanskelighetsgrad

10 min

Aktiv

20 min

Passiv

30 min

Total

Lykkeoppskrifter

Lykkeoppskrifter

Se profil i appen

Ingredienser

270 g Havregryn

140 g Mandler

150 g Valnøttkjerner

100 g Tørket tranebær

55 g Brunt sukker

55 g Kokosolje

3 spiseskje Lønnesirup/honning

1 teskje Vaniljeekstrakt

1 teskje Kanel

0.5 teskje Malt ingefær

0.5 teskje Salt

1 stk Appelsinskall revet

6 posjoner

bottom of page