top of page

Slik gjør du

Kutt kyllingen i terninger og legg over i en skål. Tilsett eggehvite, soyasaus og revet appensinskall, bland godt sammen.

1.

Ha maizenna i en skål, dypp kyllingbitene i maizennaen. Sett til side.

2.

Lag klar sausen. Bland sammen kyllingkraft, appelsinjuice, appelsinskall, soyasaus, riseddik og honning. Sett til side.

3.

Stek kyllingen i til den blir gyllen. Stek i flere omganger så det ikke blir for mye kylling i pannen om gangen.

4.

Når all kyllingen er stekt legger du kyllingen over på et fat. I samme stekepanne du har stekt kyllingen i steker du revet hvitløk, ingefær og chiliflakes i 2 minutter. Hell over sausen og kok opp.

5.

Når sausen har kokt i 5 minutter legger du kyllingen tilbake i stekepannen med sausen. Kok i 5 minutter, eller til sausen har tyknet.

6.

Topp med sesamfrø og vårløk. Serveres gjerne med ris.

7.

Kylling i appelsinsaus🍊

Litt spicy, søt og full av smak!

#Enkel #Hovedrett #Asiatisk

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

10 min

Passiv

40 min

Total

Lykkeoppskrifter

Lykkeoppskrifter

Se profil i appen

Ingredienser

600 g Kylling lårfilet

1 stk Eggehvite

1 spiseskje Soyasaus

1 spiseskje Appelsinskall, revet

1 dl Maizenna

Olje etter smak

0.5 dl Kyllingkraft

2 dl Appelsinjuice, ferskpresset

1 spiseskje Appelsinskall, revet

0.5 dl Soyasaus

2 spiseskje Rideddik

3 spiseskje Honning

4 fedd Hvitløk

1 spiseskje Ingefær, revet

1 spiseskje Chiliflakes

Vårløk etter smak

2 teskje Sesamfrø

4 posjoner

bottom of page