top of page
Slik gjør du
Kutt kyllingen i terninger og legg over i en skål. Tilsett eggehvite, soyasaus og revet appensinskall, bland godt sammen.
1.
Ha maizenna i en skål, dypp kyllingbitene i maizennaen. Sett til side.
2.
Lag klar sausen. Bland sammen kyllingkraft, appelsinjuice, appelsinskall, soyasaus, riseddik og honning. Sett til side.
3.
Stek kyllingen i til den blir gyllen. Stek i flere omganger så det ikke blir for mye kylling i pannen om gangen.
4.
Når all kyllingen er stekt legger du kyllingen over på et fat. I samme stekepanne du har stekt kyllingen i steker du revet hvitløk, ingefær og chiliflakes i 2 minutter. Hell over sausen og kok opp.
5.
Når sausen har kokt i 5 minutter legger du kyllingen tilbake i stekepannen med sausen. Kok i 5 minutter, eller til sausen har tyknet.
6.
Topp med sesamfrø og vårløk. Serveres gjerne med ris.
7.
Kylling i appelsinsaus🍊
Litt spicy, søt og full av smak!
#Enkel #Hovedrett #Asiatisk
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
10 min
Passiv
40 min
Total
Lykkeoppskrifter
Se profil i appen
Ingredienser
600 g Kylling lårfilet
1 stk Eggehvite
1 spiseskje Soyasaus
1 spiseskje Appelsinskall, revet
1 dl Maizenna
Olje etter smak
0.5 dl Kyllingkraft
2 dl Appelsinjuice, ferskpresset
1 spiseskje Appelsinskall, revet
0.5 dl Soyasaus
2 spiseskje Rideddik
3 spiseskje Honning
4 fedd Hvitløk
1 spiseskje Ingefær, revet
1 spiseskje Chiliflakes
Vårløk etter smak
2 teskje Sesamfrø
4 posjoner
bottom of page