top of page
Slik gjør du
Pisk smør, hvitt og brunt sukker sammen til det blir lyst og luftig. Tilsett ett og ett egg.
1.
Rør inn hvetemel, havregryn, natron, bakepulver, salt og vaniljesukker. Røren skal være tykk. Vend inn hakket sjokolade. Fordel deigen på bakebrett. Kjeksene vil ese utover så ha god avstand. Oppskriften gir 18 - 24 cookies.
2.
Stek i 10 - 12 minutter på 190 grader. Kjeksene vil se litt uferdig ut, men når de er nedkjølt blir de sprø i kanten og myke i midten. La kjeksene hvile i minst 20 minutter før du flytter de fra bakebrettet.
3.
Strø over flaksalt.
4.
Myke sjokoladecookies
Sprøe på siden og myke i midten. Verdens beste cookies!
#Enkel #Dessert #Glutenfri #Egg #Melk
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
20 min
Passiv
40 min
Total
Lykkeoppskrifter
Se profil i appen
Ingredienser
227 gram Meierismør, romtemperert
200 gram Sukker
90 gram Brunt sukker
2 stykk Egg
5 dl Hvetemel
0.5 dl Havregryn
2 teskje Vaniljesukker
1 teskje Natron
0.5 teskje Bakepulver
0.5 teskje Salt
100 gram Kokesjokolade, grovhakket
100 gram Hvit sjokolade, grovhakket
0 0 Flaksalt
18 posjoner
bottom of page