top of page

Slik gjør du

Pisk smør, hvitt og brunt sukker sammen til det blir lyst og luftig. Tilsett ett og ett egg.

1.

Rør inn hvetemel, havregryn, natron, bakepulver, salt og vaniljesukker. Røren skal være tykk. Vend inn hakket sjokolade. Fordel deigen på bakebrett. Kjeksene vil ese utover så ha god avstand. Oppskriften gir 18 - 24 cookies.

2.

Stek i 10 - 12 minutter på 190 grader. Kjeksene vil se litt uferdig ut, men når de er nedkjølt blir de sprø i kanten og myke i midten. La kjeksene hvile i minst 20 minutter før du flytter de fra bakebrettet.

3.

Strø over flaksalt.

4.

Myke sjokoladecookies

Sprøe på siden og myke i midten. Verdens beste cookies!

#Enkel #Dessert #Glutenfri #Egg #Melk

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

20 min

Passiv

40 min

Total

Lykkeoppskrifter

Lykkeoppskrifter

Se profil i appen

Ingredienser

227 gram Meierismør, romtemperert

200 gram Sukker

90 gram Brunt sukker

2 stykk Egg

5 dl Hvetemel

0.5 dl Havregryn

2 teskje Vaniljesukker

1 teskje Natron

0.5 teskje Bakepulver

0.5 teskje Salt

100 gram Kokesjokolade, grovhakket

100 gram Hvit sjokolade, grovhakket

0 0 Flaksalt

18 posjoner

bottom of page