top of page

Slik gjør du

I en medium-stor bolle blander du sammen løk, revet hvitløk, revet ingefær, gochujang, soyasaus, honning, sesamolje, mirin og vann. Rør godt til en marinade.

1.

Kutt grillribben i mindre biter og legg i bollen med marinaden. Sett i kjøleskapet i 1 - 5 timer.

2.

Hell grillribben og marinaden i en stekepanne over medium-høy varme og stek i 8 - 11 minutter, eller til kjøttet er gjennomstekt.

3.

Senk varmen og rør inn vårløken.

4.

Serveres med strimlet grønnsaker i steamed buns.

5.

Pork bulgogi

Serveres med steamed buns.

#Enkel #Hovedrett #Fusion

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

6 t

Passiv

6 t 20 min

Total

Lykkeoppskrifter

Lykkeoppskrifter

Se profil i appen

Ingredienser

600 gram Grillribbe av svin

3 stykk Vårløk

6 fedd Hvitløk

1.5 spiseskje Ingefær revet

1 stykk Løk

3.5 spiseskje Gochujang

1 spiseskje Soyasaus

2 spiseskje Honning

1 spiseskje Sesamolje

2 spiseskje Mirin

3 spiseskje Vann

0 0 Vårløk

0 0 Gulrot strimlet

0 0 Rødkål strimlet

0 0 Sesamfrø

12 stykk Steamed buns

4 posjoner

bottom of page