top of page
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2Fbf9996fb-2c17-4e30-8bfd-cfd4c0fb444d-1625693810760.jpg?alt=media)
Slik gjør du
I en medium-stor bolle blander du sammen løk, revet hvitløk, revet ingefær, gochujang, soyasaus, honning, sesamolje, mirin og vann. Rør godt til en marinade.
1.
Kutt grillribben i mindre biter og legg i bollen med marinaden. Sett i kjøleskapet i 1 - 5 timer.
2.
Hell grillribben og marinaden i en stekepanne over medium-høy varme og stek i 8 - 11 minutter, eller til kjøttet er gjennomstekt.
3.
Senk varmen og rør inn vårløken.
4.
Serveres med strimlet grønnsaker i steamed buns.
5.
Pork bulgogi
Serveres med steamed buns.
#Enkel #Hovedrett #Fusion
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
6 t
Passiv
6 t 20 min
Total
![Lykkeoppskrifter](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2Fddea5b86-82c1-4b7c-a2f2-87fe97c26a7d-1625683325740.jpg?alt=media)
Lykkeoppskrifter
Se profil i appen
Ingredienser
600 gram Grillribbe av svin
3 stykk Vårløk
6 fedd Hvitløk
1.5 spiseskje Ingefær revet
1 stykk Løk
3.5 spiseskje Gochujang
1 spiseskje Soyasaus
2 spiseskje Honning
1 spiseskje Sesamolje
2 spiseskje Mirin
3 spiseskje Vann
0 0 Vårløk
0 0 Gulrot strimlet
0 0 Rødkål strimlet
0 0 Sesamfrø
12 stykk Steamed buns
4 posjoner
bottom of page