top of page
Slik gjør du
Ha oljen i en stekepanne på medium-lav varme. Ha løk, hvitløk og oregano i stekepannen og stek i 5 minutter. Tilsett tomatpuré og chilliflakes, stek videre i 5 nye minutter.
1.
Rør inn vodkaen og stek i 2 minutter. Tilsett deretter fløte, pesto, salt og pepper. Senk varmen til lav.
2.
Kok pastaen som anvist på pakken. Spar på litt av pastavannet.
3.
I stekepannen med sausen vender du inn pastaen. Tilsett smøret og rør godt til smøret har smeltet. Rør inn revet parmesan og grovhakket basilikum. Dersom du ønsker en tynnere saus tilsetter du pastavannet du sparte på.
4.
Smak til med salt og pepper.
5.
Spicy pesto pasta ala vodka
Kremete og nydelig pastarett.
#Enkel #Hovedrett #Italiensk #Glutenfri #Egg #Melk
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
10 min
Passiv
30 min
Total
Lykkeoppskrifter
Se profil i appen
Ingredienser
400 gram Pasta
0.5 dl Olivenolje, extra virgin
1 stykk Sjalottløk, skivet
4 fedd Hvitløk
1 teskje Oregano
2 teskje Chilliflakes
1 dl Tomatpuré
2.5 dl Fløte
0.5 dl Vodka
170 gram Pesto
3 spiseskje Smør
20 gram Parmesan, revet
2 spiseskje Basilikum, fersk
0 0 Salt
0 0 Pepper
4 posjoner
bottom of page