top of page
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 220 grader.
1.
Kutt kyllingen i terninger, finhakk løken. I en stekepanne steker du kyllingen og løken til kyllingen er gjennomstekt. Tilsett chipotle chili, enchilada saus, vann, oregano og salt. Småkok i 10 minutter, til sausen tykner.
2.
Legg tortillaene på et stekebrett og pensle dem med olivenolje på begge sider. Fordel kyllingfilet og revet ost utover tortillaene. Brett dem til halvmåner. Stek i 10 - 12 minutter.
3.
Mens tacoene er i ovnen lager du avokadokremen. Tilsett alle ingrediensene i en foodprosessor og rør til en glatt krem.
4.
Server tacoene med avokadokrem, rømme og salsa.
5.
Tinga taco med avocadokrem
Bytt ut fredagstacoen med denne tinga tacoen da vel. Den er helt nydelig!
#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Mexicansk #Glutenfri #Melk
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
15 min
Passiv
30 min
Total
Lykkeoppskrifter
Se profil i appen
Ingredienser
600 gram Kylling lårfilet
1 stykk Gul løk
4 teskje Chipotle chili, finhakket
0.5 teskje Oregano
1 klype Salt
1 dl Rød enchiladasaus
0.5 dl Vann
8 stykk Maistortilla
1 dl Mozarella, revet
1 dl Cheddar, revet
0 0 Olivenolje
1 stykk Avokado
0.5 dl Koriander eller basilikum, fersk
2 teskje Honning
1 fedd Hvitløk
1 stykk Lime
1 klype Salt
0 0 Rømme
4 posjoner
bottom of page