top of page

Slik gjør du

Trinn 1
Kjøttboller: Stek kjøttbollene i olje, i en medium varm panne, til de er brunet på alle sider.

1.

Trinn 2

Ha over tomatsausen og la småkoke til kjøttbollene er akkurat gjennomstekt. Dette tar ca 5 minutter.

2.

Trinn 3

Pasta: Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og damp pastaen tørr. Vend pastaen inn i tomatsausen.

3.

Trinn 4

Ha revet parmesan over retten like før servering.

4.

Pasta med kjøttboller

Oppskrift på fersk tagliatelle med kjøttboller, tomatsaus og revet parmesan. Bruk gjerne rå kjøttboller, eller baconboller, av god kvalitet. Du kan også forme kjøttboller av kjøttdeig. En veldig god, rask og enkel familiemiddag som barna vil elske.

#Enkel #Hovedrett #Pasta #Kjøtt

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

Passiv

20 min

Total

malinthyrhaug

malinthyrhaug

Se profil i appen

Ingredienser

2 pakke Kjøttbolle

1 kilo Tomatsaus med grønnsaker

500 g tagliatelle fullkorn

50 g revet Grana Padano parmesan

Basilkum etter smak

2 spiseskje Rapsolje

4 posjoner

bottom of page