top of page
Slik gjør du
Trinn 1
Kutt kyllingen i mindre biter og finhakk én løk.
Ha olivenoljen i en varm stekepanne sammen med kyllingen, løken og spice mix. La surre i 5-10 min.
1.
Trinn 2
Legg tortilla wraps på et stekebrett med bakepapir, pass på så det blir tett, og strø over halvparten av osten, så kyllingen og til slutt resten av osten. Legg over en tortilla wrap og pakk godt sammen.
2.
Trinn 3
Dekk med folie og stek midt i ovnen på 225 grader i 10 min. Ta av folien og stek videre i 5 min. La den avkjøle seg før du deler den opp.
3.
Trinn 4
Kutt opp grønnsakene og lag en blandet salat.
Lag guacamole av avokadoene og smak til med salt, pepper og lime.
4.
Trinn 5
Server quesedillaene toppet med rømme, salsa, guacamole og koriander, og en frisk salat på siden. Kos deg!
5.
Tips!
Du kan bruke en ekstra langpanne som lokk i stedet for aluminiumsfolie.
6.
Quesedilla i langpanne
Prøv quesedilla i langpanne full av saftig kylling og smeltet ost neste tacofredag. Server med deilig guacamole, rømme, salsa og en frisk salat for et raskt og deilig måltid!
#Enkel #Hovedrett #Taco #Pizza #Kjøtt #Grønnsaker
Enkel
Vanskelighetsgrad
40 min
Aktiv
Passiv
40 min
Total
malinthyrhaug
Se profil i appen
Ingredienser
600 g Kyllingfilet
0.5 stk Løk
1 pakke Spice mix kylling
2 spiseskje Olivenolje
1 pakke Tortillalefser
200 g Revet ost
0.5 stk Crispisalat
0.5 stk Agurk
1 pakke Cherrytomat
1 bunt Frisk koriander
1 boks Mais
2 stk Advokado
1 klype Salt
1 klype Pepper
1 stk Lime
1 stk Salsa
4 posjoner
bottom of page