top of page
Slik gjør du
Trinn 1
Kutt potetene i terninger, dryss over over olivenolje og halvparten av taco spice kryddermiks. Bland godt sammen og stek på 225 grader i ca. 40 min. Snu de halvveis.
1.
Trinn 2
Finhakk rødløk og koriander, og del tomatene i fire.
Bland sammen med saften av en kvart lime. Smak til. Dette kalles pico de gallo og er en fersk salsa.
2.
Trinn 3
Mos avokadoene med en gaffel og smak til med lime og salt.
3.
Trinn 4
Stek kjøttdeigen på medium-høy varme og ha i resten av tacokrydderet.
4.
Trinn 5
Ha potetene i en skål og topp med ost, tacokjøtt, rømme, guacamole og pico de gallo. Kos deg!
5.
Tips!
Du kan bruke hvilken som helst type kjøttdeig eller karbonadedeig.
Når det gjelder topping er det ingen regler. Bruk det du er mest glad i, men anbefaler å prøve oppskriften som den er!
6.
Tacobowl med ovnsbakte poteter
Poteter, ost, tacokjøtt, rømme, guacamole og pico de gallo blir til den ultimate tacobowl. Deilige, ovnsbakte poteter gir et friskt og kortreist pust til tacoen som du bare må prøve!
#Enkel #Hovedrett #Taco #Kjøtt #Grønnsaker
Enkel
Vanskelighetsgrad
45 min
Aktiv
Passiv
45 min
Total
malinthyrhaug
Se profil i appen
Ingredienser
1 kilo Potet
2 spiseskje Olivenolje
1 pakke Tacokrydder
0.5 stk Rødløk
Koriander etter smak
1 pakke Cherrytomat
1 stk Lime
1 pakke Kjøttdeig
2 stk Advokado
1 pakke Revet ost
1 stk Rømme
4 posjoner
bottom of page