top of page
Slik gjør du
Bland alt det tørre i en brødmaskin. Hell så vannet oppi og la det elte i 5 minutter.
1.
Hell så olje oppi, og la den elte noen minutter til all oljen er blandet inn.
Se ann om du trenger mer enn 6ss olje. Deigen skal bli litt klissete!
2.
La den heve i 30 min.
3.
Sett på stekeovnen på 225 grader for så å trille rundstykker på et bakepapir.
Ps: jeg foretrekker å bruke littegrann olivenolje isteden for mel både på kjevlen og i håndflaten, da unngår du at de blir tørre og det er mye mindre søl!
4.
La de så etterheve i 30 min. dekket av et klede, for så å steke dem i ovnen i ca. 10 min. Her kan du velge om du vil tope med frø før pensling.
Ps: Hvis du lager store rundstykker som jeg har gjordt, blir steketiden litt lengre.)
Rundstykkene er ferdig når du kan banke undee og det kommer en "hul lyd"!
5.
Bon apetit! 🤤
6.
Saftige rundstykker
Rundstykker som er saftige og gode!
#Enkel #Frokost #Lunsj #Kveldsmat #Glutenfri
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
1 t
Passiv
1 t 30 min
Total
maria_tamires97
Se profil i appen
Ingredienser
9 dl Hvetemel
3 dl Havregryn
6 dl Vann
0.5 pakke Tørgjær
6 spiseskje Olivenolje
1 teskje Salt
4 posjoner
bottom of page