top of page
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F401f630b-9151-411e-a644-260babb5293e-1628793408370.jpg?alt=media)
Slik gjør du
Ha alt i pannen du skal koke grøt i og sett den i kjøleskapet natten over. Da får man mer næring ut av havregrynen, og jeg syns den smaker bedre. Går også å ha alt i panne og koke opp om man ønsker.
1.
Ha smør oppi grøten og kok opp til den tykner.
2.
Ha havregrøten i skål og ha på det du selv ønsker og nyt!
3.
Havregrøt
Havregrøt er min go too frokost!🤩 syns det er så godt og metter lenge☺️ Har alltid kanel på toppen, og banan i bun eller på toppen! Men bytter gjerne på andre ting som jordbær, blåbær, mango, peanøttsmør🤤
#Enkel #Frokost #Lunsj
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
8 t
Passiv
8 t 15 min
Total
![Martes matglede](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2F062ff567-724e-4590-af5c-5b2eba3a24a0-1628787376541.jpg?alt=media)
Martes matglede
Se profil i appen
Ingredienser
60 gram Store havregryn
1 dl Lett melk
2.5 dl Vann
1 teskje Smør
1 teskje Peanøttsmør (om ønskelig)
1 posjoner
bottom of page