top of page

Slik gjør du

Jeg lager havremel selv ved å male det, men man kan fint bruke havremel. Mål opp og bland alle de tørre ingrediensene i en bakebolle.

1.

Mål opp vann og melk og varm det til lunkent. Hell oppi melk og vann forsiktig, mens maskinen går, når alt er blandet elt deigen i 10min. La deigen heve til dobbel størrelse(1time).

2.

Når deigen er ferdig hevet har du den på kjøkkenbenken med mel. Del deigen opp i biter og form som boller, (jeg veier alltid opp når jeg deler opp for å få de like store). Kjevl så ut hver bolle til ønsket størrelse.

3.

Ha på bakebrett med bakepapir og stikk forsiktig alle polarbrødene med en gaffel. La etterheve i 15min.

4.

Sett ovnen på 220 grader, og stek polarbrødene i 10min. Ha de på rist og legg kjøkkenhåndkle over mens de avkjøler seg. Så er det bare å nyte ferske polarbrød eller ha de i frysen.

5.

Polarbrød

Polarbrød er noe som guttene mine elsker, og enda mer når de er med på å lage de selv😀 Passer supert å ha i frysen og ta opp når man trenger det☺️

#Enkel #Frokost #Lunsj

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

1 t 15 min

Passiv

1 t 45 min

Total

Martes matglede

Martes matglede

Se profil i appen

Ingredienser

200 gram Havregryn/havremel

500 gram Fibramel

300 gram Hvetemel

0.5 pakke Tørr gjær

4 dl Melk

2.5 dl Vann

0.5 teskje Salt

1 dl Olivenolije

20 posjoner

bottom of page