top of page
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F19a326ec-46d1-4a82-b9a8-d6562941f6df-1629527625961.jpg?alt=media)
Slik gjør du
Jeg lager havremel selv ved å male det, men man kan fint bruke havremel. Mål opp og bland alle de tørre ingrediensene i en bakebolle.
1.
Mål opp vann og melk og varm det til lunkent. Hell oppi melk og vann forsiktig, mens maskinen går, når alt er blandet elt deigen i 10min. La deigen heve til dobbel størrelse(1time).
2.
Når deigen er ferdig hevet har du den på kjøkkenbenken med mel. Del deigen opp i biter og form som boller, (jeg veier alltid opp når jeg deler opp for å få de like store). Kjevl så ut hver bolle til ønsket størrelse.
3.
Ha på bakebrett med bakepapir og stikk forsiktig alle polarbrødene med en gaffel. La etterheve i 15min.
4.
Sett ovnen på 220 grader, og stek polarbrødene i 10min. Ha de på rist og legg kjøkkenhåndkle over mens de avkjøler seg. Så er det bare å nyte ferske polarbrød eller ha de i frysen.
5.
Polarbrød
Polarbrød er noe som guttene mine elsker, og enda mer når de er med på å lage de selv😀 Passer supert å ha i frysen og ta opp når man trenger det☺️
#Enkel #Frokost #Lunsj
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
1 t 15 min
Passiv
1 t 45 min
Total
![Martes matglede](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2F062ff567-724e-4590-af5c-5b2eba3a24a0-1628787376541.jpg?alt=media)
Martes matglede
Se profil i appen
Ingredienser
200 gram Havregryn/havremel
500 gram Fibramel
300 gram Hvetemel
0.5 pakke Tørr gjær
4 dl Melk
2.5 dl Vann
0.5 teskje Salt
1 dl Olivenolije
20 posjoner
bottom of page