top of page

Slik gjør du

Rist solsikkekjernene i ovnen, ca 5 min på 180 grader

1.

Skyll skvallerkålen godt

2.

Miks alt utenom oljen

3.

Når du ikke klarer å mikse mer, sper du på med olje, mikser og justerer til ønsket konsistens.

4.

Smak til med salt. Klart!

5.

Skvallerkålpesto

Ut på tur og plukk ugress! Feks skvallerkål. Smaker ikke store greiene for seg, men blir nydelig i pesto. Spis til brødskive, egg, pasta, osv. moms!

#Enkel #Vegetar #Vegan #Plantebasert #Bærekraftig

Enkel

Vanskelighetsgrad

10 min

Aktiv

Passiv

10 min

Total

Martha

Martha

Se profil i appen

Ingredienser

200 gram Skvallerkål

1 dl Solsikkekjerner

2 fedd Hvitløksfedd

2 spiseskje Eplecidereddik

1 dl Rapsolje

1 teskje Salt

4 posjoner

bottom of page