top of page
Slik gjør du
Rist solsikkekjernene i ovnen, ca 5 min på 180 grader
1.
Skyll skvallerkålen godt
2.
Miks alt utenom oljen
3.
Når du ikke klarer å mikse mer, sper du på med olje, mikser og justerer til ønsket konsistens.
4.
Smak til med salt. Klart!
5.
Skvallerkålpesto
Ut på tur og plukk ugress! Feks skvallerkål. Smaker ikke store greiene for seg, men blir nydelig i pesto. Spis til brødskive, egg, pasta, osv. moms!
#Enkel #Vegetar #Vegan #Plantebasert #Bærekraftig
Enkel
Vanskelighetsgrad
10 min
Aktiv
Passiv
10 min
Total
Martha
Se profil i appen
Ingredienser
200 gram Skvallerkål
1 dl Solsikkekjerner
2 fedd Hvitløksfedd
2 spiseskje Eplecidereddik
1 dl Rapsolje
1 teskje Salt
4 posjoner
bottom of page