top of page
Slik gjør du
Mos 3 bananer med en gaffel eller en stavmikser. Bland inn egg, yoghurt og lønnesirup
1.
Hakk opp sjokoladen
2.
Bland de tørre ingrediensene og den opphakka sjokoladen inn i bananblandinga
3.
Ha røra i en bakepapirkledd brødform. Del den siste bananen i to, og legg den på toppen av brødet
4.
Stek bananbrødet midt i ovnen i ca 60 min, ved 190 grader over/undervarme
5.
Når brødet er ferdigstekt løfter du det ut av brødformen og lar det avkjøle seg litt på en rist før du skjærer i det
6.
Server brødet med digg pålegg eller nyt det som det er🤤😋
7.
Saftig bananbrød🍌🍞😍
Brune bananar liggende? Prøv dette saftige bananbrødet😍
#Enkel #Frokost #Lunsj
Enkel
Vanskelighetsgrad
1 t
Aktiv
1 t
Passiv
2 t
Total
Marthefiskvik
Se profil i appen
Ingredienser
4 stykk Banan
3 stykk Egg
190 g Gresk yoghurt naturell
4 dl Havremel
1 teskje Natron
1 teskje Bakepulver
1 teskje Vaniljesukker
1 spiseskje Sukker
1 teskje Kardemomme
4 spiseskje Lønnesirup
100 g Mørk sjokolade
6 posjoner
bottom of page