top of page

Slik gjør du

Mos 3 bananer med en gaffel eller en stavmikser. Bland inn egg, yoghurt og lønnesirup

1.

Hakk opp sjokoladen

2.

Bland de tørre ingrediensene og den opphakka sjokoladen inn i bananblandinga

3.

Ha røra i en bakepapirkledd brødform. Del den siste bananen i to, og legg den på toppen av brødet

4.

Stek bananbrødet midt i ovnen i ca 60 min, ved 190 grader over/undervarme

5.

Når brødet er ferdigstekt løfter du det ut av brødformen og lar det avkjøle seg litt på en rist før du skjærer i det

6.

Server brødet med digg pålegg eller nyt det som det er🤤😋

7.

Saftig bananbrød🍌🍞😍

Brune bananar liggende? Prøv dette saftige bananbrødet😍

#Enkel #Frokost #Lunsj

Enkel

Vanskelighetsgrad

1 t

Aktiv

1 t

Passiv

2 t

Total

Marthefiskvik

Marthefiskvik

Se profil i appen

Ingredienser

4 stykk Banan

3 stykk Egg

190 g Gresk yoghurt naturell

4 dl Havremel

1 teskje Natron

1 teskje Bakepulver

1 teskje Vaniljesukker

1 spiseskje Sukker

1 teskje Kardemomme

4 spiseskje Lønnesirup

100 g Mørk sjokolade

6 posjoner

bottom of page