top of page

Slik gjør du

Ha rabarbra, jordbær, sukker, vann og vaniljeessens i en kjele og kok opp under omrøring. La det småkoke på lav varme i ca. 15 minutter eller til jordbærene og rabarbraen er møre. Kjøl ned i minst 2 timer eller sett det i kjøleskapet over natta.

1.

Miks kremfløte, kremost, melis og vaniljeessens til en tjukk krem.

2.

Knus digestivekjeks i halvgrove biter og stek de i smør og kanel på middels varme i 5 minutter.

3.

Legg kjeksbitene i bunnen av et glass. Fyll på med krem og rabarbra- og jordbær saus.

4.

Ostekake i glass med rabarbra og jordbær

En dessert som passer perfekt til vår og sommer 🍓

#Enkel #Dessert #Melk #Sommer #Vår

Enkel

Vanskelighetsgrad

1 t

Aktiv

2 t

Passiv

3 t

Total

Martine

Martine

Se profil i appen

Ingredienser

400 g Rabarbra

400 g Jordbær

1.5 dl Sukker

1.5 dl Vann

3 dl Kremfløte

250 g Kremost

200 g Melis

2 teskje Vaniljeessens

150 g Digestive kjeks

1 spiseskje Smør

1 teskje Kanel

6 posjoner

bottom of page