top of page
Slik gjør du
Ha rabarbra, jordbær, sukker, vann og vaniljeessens i en kjele og kok opp under omrøring. La det småkoke på lav varme i ca. 15 minutter eller til jordbærene og rabarbraen er møre. Kjøl ned i minst 2 timer eller sett det i kjøleskapet over natta.
1.
Miks kremfløte, kremost, melis og vaniljeessens til en tjukk krem.
2.
Knus digestivekjeks i halvgrove biter og stek de i smør og kanel på middels varme i 5 minutter.
3.
Legg kjeksbitene i bunnen av et glass. Fyll på med krem og rabarbra- og jordbær saus.
4.
Ostekake i glass med rabarbra og jordbær
En dessert som passer perfekt til vår og sommer 🍓
#Enkel #Dessert #Melk #Sommer #Vår
Enkel
Vanskelighetsgrad
1 t
Aktiv
2 t
Passiv
3 t
Total
Martine
Se profil i appen
Ingredienser
400 g Rabarbra
400 g Jordbær
1.5 dl Sukker
1.5 dl Vann
3 dl Kremfløte
250 g Kremost
200 g Melis
2 teskje Vaniljeessens
150 g Digestive kjeks
1 spiseskje Smør
1 teskje Kanel
6 posjoner
bottom of page