top of page

Slik gjør du

Start med å forvarme ovnen til 225 grader. Deretter krydrer du kyllingfiletene og steker de i en panne med olivenolje i ca. 2 minutter på hver side på høy varme før du legger de i en ildfast form. Stek kyllingfiletene videre i ovnen i ca. 15 minutter.

1.

Mens kyllingen står i ovnen lager du risottoen. Til risottoen trenger du en dyp stekepanne med litt olivenolje i. Kutt bacon i terninger og stek den et par minutter i pannen.

2.

Tilsett finhakket løk og champignon i pannen og stek til løken er blank.

3.

Tilsett risotto risen og stek den i ca. 1 minutt til oljen har trukket inn i riskornene. Spe med litt og litt kyllingbuljong mens du koker risottoen etter anvisningen på pakken eller til riskornene er myke og buljongen har kokt inn. Smak eventuelt til med salt og pepper.

4.

Som tilbehør kan du steke en pakke aspargesbønner i soyasaus og litt pepper.

5.

Del opp kyllingen i skiver og server sammen med risotto og aspargesbønner.

6.

Risotto med sopp, bacon og kylling

En enkel og sunn middagsrett til hverdags.

#Enkel #Hovedrett #Familie #Lavfett #Italiensk

Enkel

Vanskelighetsgrad

50 min

Aktiv

Passiv

50 min

Total

Martine

Martine

Se profil i appen

Ingredienser

5 stk Kyllingfilet

Salt etter smak

Pepper etter smak

Persille etter smak

Hvitløkskrydder etter smak

Paprikakrydder etter smak

2 spiseskje Olivenolje

Pepper etter smak

1 spiseskje Olivenolje

5 posjoner

bottom of page