top of page

Slik gjør du

Kok ris/ quinoa etter ønsket mengde.

1.

Kyllinggryta:
Stek i en dyp panne eller gryte.
-Kutt opp en løk og 5 fedd hvitløk
-Gylne løken sammen med 4ss olje
-Krydre med 3ss karri krydder, 2ts paprika krydder og 1ts chili krydder. Rør sammen til krydderet er godt fordelt.
-Stek kylling (jeg brukte kyllingkjøttdeig) og legg det i gryta og bland.
-3ss tomatpuré
-400ml kokosmelk
-Rør og la gryten tykne til ønsket konsistens
-2 never spinat på slutten

2.

Salat:
-Kutt opp salaten du ønsker, brukte isbergsalat i dag. Med ulike deilige grønnsaker (avokado, agurk, paprika, granateplekjerner, rødløk) og geitefetaost.

3.

Server sammen med nanbrød eller hjemmelaget brød som jeg hadde🤤

4.

Curry kyllinggryte med ris/ quinoa, brød & salat

Middagen ble skikkelig god!! Jeg hadde @veganergutta som inspirasjon for middagen. Skikkelig mestringsfølelse å klare og lage sånn her mat fra bunnen av 😍😍

#Enkel #Hovedrett #Prisbevisst #Familie #Lavkarbo #Trening og fitness #Bærekraftig #Gryterett #Kjøtt #Grønnsaker #Indisk #Asiatisk

Enkel

Vanskelighetsgrad

50 min

Aktiv

Passiv

51 min

Total

Mat_a_la_mathilde

Mat_a_la_mathilde

Se profil i appen

Ingredienser

400 g Kyllingkjøttdeig

1 stk Løk

5 fedd Hvitløk

2 neve Spinat

Chilikrydder etter smak

Paprikakrydder etter smak

3 spiseskje Karrikrydder

Brød etter smak

4 dl Ris

5 dl Quinoa

Salat med fyll etter smak

3 spiseskje Tomatpuré

0.4 dl Kokosmelk

3 posjoner

bottom of page