top of page

Slik gjør du

Pisk eggeplommer, sukker, vanilje og kakao til det blir litt stivere og fluffy

1.

Pisk kremfløte med resten av sukkeret

2.

Bland alt godt sammen, og rør inn hakket sjokolade.
Fyll i en egnet form, strø over mer sjokolade, og sett i frysen minst 3 timer. Ta isen opp ca 20 min før du skal spise den, slik at den får en litt mykere konsistens før du spiser den

3.

Hjemmelaget fløteis med sjokolade

En litt sunnere hjemmelaget fløteis, helt uten hvitt sukker

#Enkel #Dessert

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

3 t

Passiv

3 t 20 min

Total

Matgladeglede

Matgladeglede

Se profil i appen

Ingredienser

4 stykk Eggeplommer

3 spiseskje Kokosblomstsukker

0.5 teskje Vaniljepulver

2 teskje Kakaopulver

2 dl Kremfløte

1 spiseskje Kokosblomstsukker

40 gram Mørk sjokolade, 80%, med kokosblomstsukker (bl.a Berit Nordstand har sjokolade med kokosblomstsukker)

10 gram Mørk sjokolade

4 posjoner

bottom of page