top of page

Slik gjør du

Kok valgfri pasta etter anvisning på pakken.
Jeg velger naturlig glutenfri pasta av linsemel.

1.

Stek kyllingen. Krydre med litt salt, pepper og urtekrydder

2.

Kutt opp grønnsakene og ta de oppi en skål

3.

Hell pestoen over pastaen og bland godt. Hell over olivenolje og smak til med salt og pepper.
Velg en pesto du syns er god! Pestoen utgjør mye av smaken.

4.

Bland kyllingen godt inn i pestopastaen

5.

Bland inn salatblandingen, og strø godt med friske urter over. Velg det du har- her har jeg brukt basilikum, timian, oregano/ bergmynte og marokansk mynte.

6.

Pesto-pasta-salat

Pestomarinert pasta med kylling og grønt- toppet med masse friske urter!

#Enkel #Hovedrett

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

Passiv

30 min

Total

Matgladeglede

Matgladeglede

Se profil i appen

Ingredienser

400 gram Lårkyllingfilet

250 gram Pasta

1 pakke Pesto

1 dl Olivenolje

1 teskje Salt og pepper

150 gram Sukkererter

1 stykk Rødløk

1 boks Sorte oliven

1 boks Mais

1 stykk Paprika

2 klype Urter, valgfri

4 posjoner

bottom of page