top of page

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene til deigen i en kjøkkenmaskin og elt i ca 5 min til passe deig. Prøv deg fram til riktig vannmengde for å få den fastheten du foretrekker på deigen

1.

Sett deigen til heving på kjøkkenbenken under fast lokk i ca 12 timer/ over natta.

2.

Del deigen i to emner, og kjevle ut til en firkant. Smør pesto over hele bunnen, og legg på resten av fyllet. Rull deigen sammen og del opp i passe biter

3.

Legg de oppdelte bitene på et stekebrett.
Legg på litt ekstra hvitost på toppen, og dryss over valgfritt urtekrydder. La de etterheve på platen ca 15- 30 min, mens du slår på ovnen til 225 grader.

4.

Stekes ca 18 min på 225 grader.

5.

Pizzasnurrer av Urkorn

Deilige pizzasnurrer av urkornet emmer. Lett mat å ta med som niste i bilen. Bruker du finmalt emmer, så får du også 100 % fullkorsnsnurrer. Det beste resultatet når du baker med emmer, får du ved langtidsheving. Da setter jeg deigen på kvelden, og baker de ut på formiddagen neste dag.

#Middels #Hovedrett

Middels

Vanskelighetsgrad

1 t

Aktiv

14 t

Passiv

15 t

Total

Matgladeglede

Matgladeglede

Se profil i appen

Ingredienser

800 gram Finmalt emmer

6 dl Vann

1 teskje Tørrgjør

3 spiseskje Olivenolje

2 teskje Salt

1 teskje Urtekrydder/ hvitløk/ cayenne

1 spiseskje Honning

1 pakke Pesto

1 pakke Spekeskinke

1 pakke Chorizo

4 spiseskje Soltørka tomat

3 spiseskje Parmesan

1 teskje Urtekrydder

300 gram Hvitost

4 posjoner

bottom of page