top of page

Slik gjør du

Visp egg, sukker og sirup til eggedosis.

1.

Smelt margarin og la det avkjøle seg litt. Hell melk og margarin i eggedosisen.

2.

Bland sammen det tørre og bland godt i røren. Tilsett vaniljeessens.

3.

Hakk sjokoladeplaten og bland i røren.

4.

Smør to brødformer og fordel røren likt i formene. Stek på 180 grader i 50 min, eller til deigen ikke henger fast på en spisepinne.

5.

La brødet avkjøle seg. Skjær det i skiver og server med smør, sirup eller melis på.

6.

Bananbrød (melkefritt)

Perfekt for å bli kvitt gamle bananer 🍌
Gir to brød.

#Enkel #Dessert #Snacks #Barnvennlig #Familie #Vegetar #Bærekraftig #Glutenfri #Egg #Kake #Brød

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

45 min

Passiv

1 t 5 min

Total

Mathilde

Mathilde

Se profil i appen

Ingredienser

6 stk Banan

550 g Hvetemel

2 teskje Vaniljesukker

6 stk Egg

150 g Lys sirup

150 g Brunt sukker

2 teskje Bakepulver

2 teskje Natron

Vaniljeessens etter smak

1 klype Salt

150 g Margarin (uten melk og soya)

3 dl Havremelk

200 g Vegansk sjokolade

6 posjoner

bottom of page