top of page
Slik gjør du
Finhakk timian og dekk indrefileten med dette og to klyper pepper.
1.
Grill kjøttet på høy varme på hver side i 15-30 sek. Fileten skal være rå inni.
2.
Sett kjøttet til side i minst 10 min.
Kutt i veldig tynne skiver som du flater ut med flatenden på kniven. Legg ca 8 skiver kjøtt per tallerken. Strø salt og pepper over kjøttet.
3.
Legg ruccola og parmesan oppå kjøttet og press sitronsaft over. Hell trøffelolje over og strø salt og pepper på toppen.
4.
Carpaccio
🤤
#Enkel #Hovedrett #Snacks #Melk #Kjøtt #Italiensk
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
Passiv
20 min
Total
Mathilde
Se profil i appen
Ingredienser
500 g Indrefilet
200 g Parmesan
1 stk Sitron
1 pakke Ruccola
Trøffelolje etter smak
Pepper etter smak
Salt etter smak
Fersk timian etter smak
4 posjoner
bottom of page