top of page
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F476b6595-d9e0-4a0b-95bd-a65cb7a46f8c-1653572093856.jpg?alt=media)
Slik gjør du
Bland sammen det tørre i en bakebolle.
1.
Del smøret opp i terninger.
2.
Smuldre smøret sammen med det tørre.
3.
Hell i vann og sirup.
4.
Ha i tranebær og bland godt.
5.
Del opp i ca 20 emner. Rull hvert emne til en kule og press de flate på toppen.
6.
Sett stekebrettet i forvarmet ovn på 200 grader. Skru ned temperaturen til 175 grader og stek i 15 min.
7.
Avkjøl på rist.
8.
Havrecookies med tranebær
🍪🍪🍪
#Enkel #Dessert #Snacks #Glutenfri #Melk #Korn
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
15 min
Passiv
45 min
Total
![Mathilde](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2F346e82f8-c1f3-48fe-bd1a-32059bcc9775-1626458774412.jpg?alt=media)
Mathilde
Se profil i appen
Ingredienser
210 g Hvetemel
210 g Havregryn
90 g Sukker
60 g Brunt sukker
2 teskje Bakepulver
2 teskje Vaniljesukker
150 g Smør
55 g Lys sirup
0.5 dl Vann
150 g Tranebær
4 posjoner
bottom of page