top of page

Slik gjør du

Kok potetene til de fremdeles gir litt gaffelmotstand.

1.

Finhakk dill, bland det i oljen og la det koke. Bruk en stavmikser for å jevne oljen. Sil om ønskelig.

2.

Smelt smør i en kjele. Hell i kefir og skru ned varmen på platen slik at blandingen ikke blir varmere enn 60 grader. Tilsett salt, pepper, limesaft, revet limeskall og rømme. La blandingen stå på over lav varme.
Finhakk gressløk og tilsett like før du tar kjelen av platen.

3.

Hvis nypotetene er store kan du dele de i terninger. Hell blandingen over.

4.

Hell over ønsket mengde dillolje og pynt med frisk gressløk og timian.

5.

Lun potetsalat med dillolje og lime

🌿

#Enkel #Hovedrett #Melk #Siderett

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

Passiv

30 min

Total

Mathilde

Mathilde

Se profil i appen

Ingredienser

30 g Dill

1 dl Olje

3 dl Kefir

50 g Smør

1 spiseskje Seterrømme

Salt etter smak

Pepper etter smak

1 bunt Frisk gressløk

0.5 stk Lime

4 posjoner

bottom of page