top of page
Slik gjør du
Start med å finne frem alle ingrediensene.
1.
Sikt alt det tørre oppi en bakebolle.
2.
Visp sammen egg og melk i en ny bolle.
3.
Hell i det tørre litt og litt og visp sammen. Ikke visp for mye!
4.
Smelt smøret i en kjele.
5.
Rør smøret inn i røren.
6.
Varm opp en teflonpanne til medium varme og fordel røren i like store rundinger med en skje. Please ikke bruk metall i teflon 😩
Ikke flipp pannekakene før det har dannet seg små luftbobler på overflaten. Hvis dette tar for lang tid kan du skru opp varmen.
7.
Flipp pannekakene og la de steke litt kortere på denne siden.
8.
Okei, ingen liker en gjerriknark, så nå kan du bare lesse på med alt du finner av bær i «hagen» (les: meny).
Også lønnesirup, da.
9.
Minipannekaker
Omg they’re so fluffy I’m gonna die
#Enkel #Frokost #Lunsj #Dessert #Snacks #Glutenfri #Egg #Melk
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
Passiv
30 min
Total
Mathilde
Se profil i appen
Ingredienser
200 gram Hvetemel
20 gram Melkepulver
30 gram Sukker
1 spiseskje Bakepulver
2 teskje Salt
2.4 dl Helmelk
2 stykk Egg
60 gram Smør, smeltet
4 posjoner
bottom of page